Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ


Με αφορμή τη χορηγία παραδοσιακών στολών για τις ανάγκες της σχολικής γιορτής της 25ης Μαρτίου από πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής, ο Διευθυντής του σχολείου μας, κ. Δημήτρης Σιαμάγκας, απέστειλε στα Διοικητικά Συμβούλια των συλλόγων την παρακάτω επιστολή:

Το 18ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών και οι εκπαιδευτικοί λειτουργοί του αγωνίζονται καθημερινά στοχεύοντας όχι μόνο στη μεταβίβαση της γνώσης στη νεότερη γενιά αλλά και στην ενίσχυση της εθνικής και θρησκευτικής ταυτότητας οργανώνοντας κατάλληλα το περιεχόμενο των εορταστικών εκδηλώσεων με αφορμή τις εθνικές και θρησκευτικές επετείους.
Σ’ αυτό το πλαίσιο η συμβολή του συλλόγου σας εκτιμάται ως ιδιαίτερα σημαντική, γιατί με τη συμπαράστασή σας το σύνολο των μαθητών της Πέμπτης τάξης του σχολείου μας, που έλαβε μέρος στη σχολική γιορτή της 24ης Μαρτίου, «ενδύθηκε φρόνημα και συνείδηση», καθώς οι πανέμορφες παραδοσιακές στολές σας βοήθησαν τα παιδιά να βιώσουν τα νάματα της Εθνικής Παλιγγενεσίας. Δάσκαλοι, γονείς και μαθητές καταθέτουμε το σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μας στον αγώνα, που κι εσείς δίνετε για τη διασφάλιση της ιστορικής συνέχειας του ελληνισμού μέσα από την καταγραφή, διάσωση, προβολή και αναβίωση των πατροπαράδοτων εθίμων, τα οποία αποτελούν ισχυρότατο συνεκτικό δεσμό κι εγγυητή της ομόνοιας της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας.
Σας παρακαλώ να δεχτείτε τις ειλικρινείς ευχαριστίες όλων μας για την ουσιαστική συμπαράσταση και τη λυτρωτική, όπως αποδείχτηκε πολλάκις, χορηγία σας στους σκοπούς του σχολείου μας.   

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
 Δημήτριος Αθ. Σιαμάγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου