Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Η ΕΚΤΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Η Έκτη τάξη του 18ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών μετά την επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων προγραμμάτισε και μια επίσκεψη στην "τοπική Βουλή", δηλαδή το Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών. Ο Διευθυντής του σχολείου, κ. Δημήτρης Σιαμάγκας, κι η δασκάλα της τάξης, κ. Αγγελική Τερζή, παρέλαβαν τους μαθητές και τις μαθήτριες απ' τους γονείς τους στην είσοδο του Διοικητηρίου. Η έναρξη της συνεδρίασης ήταν για τις 7 το απόγευμα της Τετάρτης 30 Μαρτίου. Ο πρόεδρος του συλλογικού αυτού οργάνου, κ. Βασίλης Παπαβασιλείου, χαιρέτισε τους μαθητές και τους συνοδούς τους στην σκάλα του Διοικητηρίου και φάνηκε να χαίρεται την επίσκεψη των παιδιών. 
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι είχαν πολλά θέματα να συζητήσουν. Εμείς ξεχωρίσαμε το θέμα της αύξησης του νερού, τη συμμετοχή του Δήμου Σερρών στις εορταστικές εκδηλώσεις για την "ΜΑΘΗΤΙΑΔΑ", την υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας στις Σέρρες στις 24 Απριλίου και τη βοήθεια του Δήμου σε άπορες οικογένειες για να περάσουν τις άγιες ημέρες του Πάσχα. 
Η εμπειρία της παρακολούθησης μιας συνεδρίασης σε οργανωμένη βάση με κανόνες διαλόγου ήταν σημαντική και τις επόμενες ημέρες θα αξιοποιηθεί κατάλληλα στην τάξη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου