Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ο Διευθυντής του 18ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών, απέστειλε την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή στον υπεύθυνο λειτουργίας του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Βιστωνίδας, κ. Νικόλαο Γερμαντζίδη, για τη φιλοξενία που παρείχε στην ομάδα των εκδρομέων, που επισκέφτηκε την πόλη της Ξάνθης. 

Κύριε Γερμαντζίδη,
 Σας παρακαλώ να δεχτείτε τις ειλικρινείς ευχαριστίες των μαθητών και των συνοδών δασκάλων τους για την καθ’ όλα άψογη φιλοξενία της αποστολής μας στην όμορφη Ξάνθη. Τόσο ο πλούτος των γνώσεων όσο και η ικανότητά σας να επικοινωνείτε με τους ανθρώπους έδρασαν καταλυτικά στην ευόδωση των σκοπών της επίσκεψής μας. Περισσότερο, όμως, απ’ όλα μας εντυπωσίασε η αγάπη για τον τόπο, τον οποίο υπηρετείτε με την ιδιότητα του εκπαιδευτικού – επικεφαλής της Παιδαγωγικής Ομάδας του ΚΠΕ Βιστωνίδας.
 Σας παρακαλώ να μεταφέρετε τις ευχαριστίες μας και στις συναδέλφους μας – εκλεκτά μέλη της Παιδαγωγικής σας Ομάδας, κ.κ. Λία Δαμιανάκη και Μίνα Καλέντζιου, καθώς και την πρόσκλησή μας στην πόλη των Σερρών, ώστε να μας δοθεί η δυνατότητα να σας απαλλάξουμε από αυτομέριμνους σχεδιασμούς και να ανταποδώσουμε μέρος – έστω – της αγάπης, που μας επιφυλάξατε. 
 Με την ελπίδα ότι θα ξανασυναντηθούμε μέσα απ’ τη συμμετοχή μας σ’ ένα απ’ τα εξαιρετικά προγράμματα του ΚΠΕ Βιστωνίδας, σας ευχόμαστε «Καλό και ξεκούραστο Καλοκαίρι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου