Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

ΣΤΟ 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 18ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ


Με απόφαση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών από το νέο σχολικό έτος 2017-18 οι απόφοιτοι της Έκτης τάξης δεν θα εγγράφονται στο Γυμνάσιο με βάση την οδό μόνιμης κατοικίας αλλά το Δημοτικό Σχολείο απ' το οποίο αποφοίτησαν.
Έτσι , οι Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων καλούνται να διαβιβάσουν τα Απολυτήρια των μαθητών της Έκτης τάξης στα Γυμνάσια ως εξής: 

1ο Γυμνάσιο Σερρών

Εγγράφονται οι μαθητές που αποφοίτησαν από τα: 4ο, 9ο, 20ο, 21ο, 23ο και 25ο Δημοτικά Σχολεία Σερρών.

2ο Γυμνάσιο Σερρών

Εγγράφονται οι μαθητές που αποφοίτησαν από τα 12ο, 13ο και 18ο Δημοτικά Σχολεία Σερρών.

3ο Γυμνάσιο Σερρών

Εγγράφονται οι μαθητές που αποφοίτησαν από:

α) τα 3ο, 5ο, και 19ο Δημοτικά Σχολεία Σερρών

β) το Δημοτικό Σχολείο Κάτω Ορεινής.

4ο Γυμνάσιο Σερρών

Εγγράφονται οι μαθητές που αποφοίτησαν από τα 1ο, 7ο και 8ο Δημοτικά Σχολεία Σερρών.

5ο Γυμνάσιο Σερρών

Εγγράφονται οι μαθητές που αποφοίτησαν από τα 10ο, 11ο, 15ο και 24ο Δημοτικά Σχολεία Σερρών.

Σε περίπτωση που γονείς ή ενήλικες μαθητές προβάλουν εξαιρετικά σοβαρό λόγο για εγγραφή σε διαφορετικό από το οριζόμενο στην παρούσα απόφαση σχολείο, θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση, συνοδευόμενη από τα σχετικά δικαιολογητικά, στο σχολείο που οφείλουν να φοιτήσουν βάσει της παρούσας απόφασης, το αργότερο μέχρι τις 27 Ιουνίου. Ο Διευθυντής του σχολείου θα εξετάζει το ζήτημα και θα αποφαίνεται για την ικανοποίηση ή όχι της αίτησης, αφού προηγουμένως ενημερώσει τον Διευθυντή Δ.Δ.Ε.


1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ ΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ, ΜΕ ΠΟΙΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ? ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 10-20 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ, ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΦΟΙΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΔΕΡΦΑΚΙ, ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΚΠΕΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΓΟΝΕΙΣ ΘΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΝ ΣΕ ΛΥΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ (ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ), ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ, ΑΝ ΚΑΤΑΜΕΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΘΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ ΓΙΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΆΘΜΙΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΑΙ ΛΙΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή