Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΓΕΦΥΡΙ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ;

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων (με επικεφαλής την Πρόεδρο) και ο Διευθυντής του σχολείου, κ. Δημήτρης Σιαμάγκας, επισκέφτηκαν τον Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Σερρών, κ. Χρήστο Πάλλα, και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Έργων, κ. Γκότση, για να πληροφορηθούν την εξέλιξη του έργου της επέκταση της αυλής στο νότιο τμήμα της με την ενσωμάτωση του διπλανού οικοπέδου, το οποίο μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν λαχανόκηπος. 
Οι παράγοντες του Δήμου εξήγησαν ότι η ένταξη του έργου στο νέο τεχνικό πρόγραμμα του 2017 έχει προβλεφθεί κι απομένει η επίσημη επικύρωση από το Δημοτικό Συμβούλιο στην επόμενη συνεδρίασή του. Βέβαια, ο χρόνος έναρξης εργασιών υπολογίζεται περίπου στις αρχές του Καλοκαιριού, αν δεν υπάρξει καμία δυσμενή εξέλιξη.
Στην ίδια συνάντηση τέθηκε το θέμα της συντήρησης του πεζοδρομίου, στο τμήμα που βρίσκεται πριν το σχολείο (περίπου 10 μέτρα), το οποίο τώρα είναι ανισόπεδο κι αποτελεί μόνιμη εστία κινδύνου. Πήραμε την υπόσχεση ότι από βδομάδα θα επισκεφτεί το σχολείο υπάλληλος της Διεύθυνσης τεχνικών Υπηρεσιών με τον Αντιδήμαρχο, για να δρομολογήσουν τη λύση του ζητήματος αυτού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου