Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

ΜΙΑ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

Αξιοποιώντας το έπαθλο της κλήρωσης, που οργάνωσε ο δήμος Σερρών με αφορμή την λήξη των εκδηλώσεων του Eco Festival, οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης του σχολείου μας επισκέφτηκαν τα οχυρά Ρούπελ και το Άγκιστρο Σερρών την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016.
Έχοντας τον καιρό σύμμαχο μας η ξενάγηση στο οχυρό Ρούπελ ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική. Η εποχή του έπους του 1940 πλησίαζε, το περιβάλλον και οι στολές των φαντάρων και των αξιωματικών και πολύ περισσότερο τα λόγια του φαντάρου-ξεναγού δημιούργησαν ένα κλίμα περηφάνιας σε όλους μας. 
Επόμενος σταθμός στο ταξίδι μας ήταν το Άγκιστρο. Αρχικά επισκεφτήκαμε τα ιχθυοτροφεία και μάθαμε για την παραγωγή πέστροφας. Στην συνέχεια καταλήξαμε σε έναν ονειρεμένο τόπο, στις όχθες ενός παραποτάμου του Στρυμόνα. Εκεί μας περίμεναν πολλές εκπλήξεις. Τα παιδιά συμμετείχαν σε αθλητικές δραστηριότητες και ομαδικά παιχνίδια.

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους συντέλεσαν στην πραγματοποίηση αυτής της εκδρομής. Οι ομορφιές της πόλης μας ας σταθούν πηγή έμπνευσης για την επόμενη εξόρμηση μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου