Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ

Λάβαμε και δημοσιεύουμε τη συγχαρητήρια επιστολή της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών σχετικά με τη διάκριση των μαθητών μας στον 6ο Διεθνή Διαγωνισμό Παραγωγής γραπτού λόγου στη γαλλική γλώσσα: ένα ονειρεμένο ταξίδι. Το σχολείο μας οργανώνει τελετή βράβευσης για τους μαθητές και τους γονείς τους την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου και ώρα 9.00.  

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών συγχαίρει τη Διεύθυνση, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του 18ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών για την σπουδαία διάκριση που κατέκτησαν στον «6ο Διεθνή Διαγωνισμό Παραγωγής γραπτού λόγου στη γαλλική γλώσσα: ένα ονειρεμένο ταξίδι». Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε για το μεν εθνικό του σκέλος από τον Σύνδεσμο Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης Ελλάδας και για το δε διεθνές από την Διεθνή Ομοσπονδία Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας (FIPF). Η μαθητική ομάδα που κατέκτησε την 1η θέση αποτελούνταν από μαθητές του Στ1 τμήματος με την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού γαλλικής γλώσσας κας Ρούλας Ιασονίδου.  
Ευχόμαστε στους βραβευθέντες εκπαιδευτικούς και μαθητές να  συνεχίσουν να υλοποιούν   καινοτόμες και δημιουργικές δράσεις που εμπνέουν όλη την εκπαιδευτική κοινότητα.
  


Ο Δ/ντης
Α/θμιας Εκπ/σης Σερρών
Παπασταμόπουλος Ξενοφών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου