Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

ΤΟ 18ο ΔΗΜ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΟΥΣ

Αμέσως μετά τη γιορτή του Πολυτεχνείου το σχολείο μας τίμησε τα παιδιά της Έκτης τάξης, τα οποία κατά το προηγούμενο σχολικό έτος έλαβαν μέρος σε πανευρωπαϊκό διαγωνισμό παραγωγής γραπτού λόγου στη γαλλική γλώσσα αποσπώντας το πρώτο βραβείο. Οικοδέσποινα της εκδήλωσης ήταν η δασκάλα του τμήματος, κ. Ελένη Τουλουμτζή.
Στην εκδήλωση παρέστησαν οι εκπρόσωποι της τοπικής εκπαιδευτικής ηγεσίας, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Παπασταμόπουλος, ο Σχολικός Σύμβουλος της 2ης εκπαιδευτικής περιφέρειας, κ. Πράμας, ο Σχολικός Σύμβουλος γαλλικής γλώσσας, κ. Παρτσανάκης, ο υπεύθυνος σχολικών δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης, κ. Πούλιος, κι η πρόεδρος του συλλόγου ελληνογαλλικής φιλίας, κ. Θεοδωρίδου.
Ο Διευθυντής του σχολείου, κ. Σιαμάγκας, συνεχάρη τα παιδιά για την προσπάθειά τους και επαίνεσε την πρωτοβουλία της δασκάλας τους, κ. Ιασονίδου, να αναλάβει την ευθύνη να οδηγήσει τους μαθητές της σε ένα συναρπαστικό και καρποφόρο εκπαιδευτικό ταξίδι.
Η επιτυχία αυτή των μαθητών μας προσθέτει το 18ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών στον κατάλογο των δημόσιων σχολείων με διακρίσεις υψηλού επιπέδου και ενισχύει τα εσωτερικά κίνητρα μαθητών και εκπαιδευτικών για δράσεις, που καθιστούν το σχολείο οργανισμό μάθησης με εξωστρέφεια και αλληλεπίδραση με το ευρύτερο πολιτισμικό περιβάλλον.

Αφιέρωμα στο σχετικό σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=q6YNBl83hng&feature=youtu.be

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου