Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

ΦΑΣΟΥΛΙ ΤΟ ΦΑΣΟΥΛΙ ...

Οι μαθητές κι οι μαθήτριες της Έκτης τάξης παρουσίασαν μια ωραία εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης, η οποία τιμάται κάθε χρόνο στις 31 Οκτωβρίου.
Το περιεχόμενο της εκδήλωσης ήταν πλούσιο και περιελάμβανε συμβουλές για την αποταμίευση, δραματοποίηση σε κείμενα του Αντώνη Παπαθεοδούλη απ' το βιβλίο του "Αν κάθε μέρα..." και εικαστικές δημιουργίες των μαθητών της Β2 τάξης, οι οποίοι εμπνεύστηκαν απ' το συγκεκριμένο βιβλίο.
Τα παιδιά έντυσαν και μουσικά την εκδήλωση τραγουδώντας το ομώνυμο τραγούδι "Η Αποταμίευση" σε στίχους και μουσική της εκπαιδευτικού του σχολείου μας, κ. Πόπης Σισμάνη. Στο τέλος έπαιξαν θέατρο, το παραμύθι του Αισώπου "Ο τζίτζικας κι ο Μέρμηγκας", σε μουσική επιμέλεια και διασκευή της Πόπης Σισμάνη.
Τέλος, οι μαθητές της Τρίτης τάξης ζωγράφισαν ελεύθερα πάνω στο θέμα της αποταμίευσης. Ο Διευθυντής του σχολείου μας συνεχάρη τους συντελεστές της εκδήλωσης Πόπη Σισμάνη, Βάιο Κοφίτσα και Νίκη Σαρακενίδου για την οργάνωση και την παρουσίαση της εκδήλωσης, καθώς και τους μαθητές για την συμμετοχή τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου