Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

ΑΗΤΤΗΤΟΙ ...

Ολοκληρώθηκαν οι σχολικοί αγώνες πετοσφαίρισης (βόλεϊ) τη Δευτέρα 23 Μαΐου στο κλειστό γυμναστήριο Ομόνοιας με απόλυτη επιτυχία. Οι μαθητές - αθλητές του 18ου Δημοτικού Σχολείου ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις αήττητοι. Συγκεκριμένα αντιμετώπισαν τρία σχολεία η κάθε μία ομάδα μας (αγόρια , κορίτσια) με ισάριθμες νίκες. 
Η ομάδα των αγοριών αντιμετώπισε και νίκησε τις ομάδες των 5ου, 7ου και 11ου Δημοτικών Σχολείων, ενώ η ομάδα των κοριτσιών τις ομάδες των 19ου, 20ού και 24ου Δημοτικών Σχολείων.
Τόσο η γυμνάστρια του σχολείου, κ. Σοφία Καρατζά, όσο και τα παιδιά που αγωνίστηκαν στους αγώνες δέχτηκαν τα συγχαρητήρια του Διευθυντή του σχολείου, κ. Δημητρίου Σιαμάγκα, τόσο για την απόδοσή τους όσο και για την εξω-αγωνιστική συμπεριφορά τους. Με τη λήξη των αγώνων είχαν δεχτεί ήδη τα επαινετικά σχόλια του επικεφαλής του Γραφείου Φυσικής Αγωγής, κ. Σταύρου Τσεμπέρη, τόσο για τις αθλητικές τους ικανότητες όσο και για τη βοήθεια που προσέφεραν εθελοντικά στην αποκατάσταση του γηπέδου στην προτέρα των αγώνων κατάσταση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου