Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

ΜΕ ΤΟ 18ο ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ "ΜΑΘΗΤΟΚΟΣΜΟΣ 2016"

Το 18ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών ήταν αυτό που άνοιξε την αυλαία της δεύτερης ημέρας των εκδηλώσεων ΜΑΘΗΤΟΚΟΣΜΟΣ 2016. 
Μαθητές και μαθήτριες όλων των τάξεων συνοδευόμενοι απ' τους δασκάλους τους και το Διευθυντή του σχολείου προσήλθαν έγκαιρα στο κινηματοθέατρο "ΑΣΤΕΡΙΑ", όπου χτυπά η καρδιά της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για αυτή την εβδομάδα.

Η γυμνάστρια του σχολείου μας, κ. Σοφία Καρατζά, και η Μουσικός μας, κ. Πόπη Σισμάνη, υπεύθυνες για το μουσικό και χορευτικό πρόγραμμα του σχολείου, αξιοποίησαν το χρόνο που είχαμε στη διάθεσή μας πριν την έναρξη των εκδηλώσεων, ώστε να γνωρίσουν τα παιδιά το χώρο και να κάνουν μια σύντομη πρόβα. 

Η παράσταση, την οποία παρακολούθησαν οι συμμαθητές τους, οι γονείς τους, δάσκαλοι και μαθητές άλλων σχολείων αλλά και κάτοικοι της πόλης, ήταν μια εξαιρετική προσπάθεια, που φανερώνει το αποτέλεσμα της διδασκαλίας, όταν αυτή χαρακτηρίζεται από αγάπη και φαντασία. 
Τα τραγούδια, που επέλεξε να διδάξει η μουσικός μας, ήταν αφιερωμένα στη φιλία και τα παρουσίασε ένα σύνολο μαθητών απ' το 18ο και το 12ο Δημοτικό.  
Οι χορογραφίες αποτελούσαν έμπνευση της γυμνάστριας του σχολείου μας και ανέδειξαν την χάρη  των μαθητριών - χορευτριών, καθώς τις εκτέλεσαν με απόλυτη αρμονία και ισορροπία.
Δίκαια τα παιδιά που συμμετείχαν στην παραπάνω εκδήλωση απέσπασαν το χειροκρότημα των θεατών και τον έπαινο του Σχολικού Συμβούλου, κ. Πράμα, που παρακολούθησε την παράσταση και τίμησε τους δημιουργούς και πρωτεργάτες της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου