Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

Δράση «Στολίζω την πόλη μου»

Σε συνεργασία της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. και της Αντιδημαρχίας Παιδείας του Δήμου Σερρών, 50 χριστουγεννιάτικα δέντρα στήθηκαν στο κέντρο της πόλης μας, προκειμένου να στολιστούν με δημιουργίες παιδιών, με στόχο την ευαισθητοποίηση, τη συμμετοχή και την ενεργοποίηση της φαντασίας αλλά και της δημιουργικής ικανότητας των μαθητών και μαθητριών του Δήμου Σερρών.

Στο πλαίσιο λοιπόν της δράσης «Στολίζω την πόλη μου», το σχολείο μας την Παρασκευή, 17-12-2021 και ώρα 11:30’, συμμετείχε επιτυχώς, στολίζοντας ένα από τα 50 δεντράκια της πόλης.

Τα στολίδια φιλοτέχνησαν οι μαθητές των ΣΤ΄ και Ε’ τάξεων, ενώ τον στολισμό επιμελήθηκαν οι μαθητές του τμήματος ΣΤ2 , συνοδεία του διευθυντή του 18ου δημοτικού σχολείου, κ. Σιαμάγκα Δημήτριο, του υπεύθυνου δασκάλου του τμήματος κ. Σαπουντζτή Χρήστο και της εικαστικού κ. Ταχματζίδου Σμαρούλας. 

Η δράση «Στολίζω την πόλη μου» διεξήχθει σε απόλυτη συμφωνία με τα υπάρχοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, ώστε μαθητές και συνοδοί εκπαιδευτικοί να στολίσουν με ασφάλεια το δικό τους δέντρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου