Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

Διδασκαλία του Αντικειμένου της Κολύμβησης σχολικού έτους 2020-2021

Την Τετάρτη 1/12/2021 πραγματοποιήθηκε η έναρξη της διδασκαλίας του αντικειμένου της κολύμβησης για τα Δημοτικά Σχολεία της Π.Ε. Σερρών. Στο πλαίσιο της υλοποίησης του συγκεκριμένου προγράμματος που εντάσσεται στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής, οι μαθητές του Γ1 τμήματος του σχολείου μας με τη συνοδεία του καθηγητή Φ.Α. κου Κατέρη Κων/νου μετακινήθηκαν με λεωφορείο στο Κολυμβητήριο, όπου τους υποδέχτηκαν οι υπεύθυνοι καθηγητές Φ.Α. για τη διδασκαλία του αντικειμένου της κολύμβησης.

Αφού ευχαρίστησαν τους μαθητές για τη συμμετοχή τους, τους ενημέρωσαν πως είναι το πρώτο σχολείο πανελλαδικά που ξεκινάει το πρόγραμμα και τους ξενάγησαν στους χώρους του κολυμβητηρίου, επισημαίνοντας τους κανόνες που ισχύουν κατά τη διάρκεια του μαθήματος για την ασφάλειά τους. Στη συνέχεια, οι μαθητές κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια και αφού φόρεσαν τον απαραίτητο εξοπλισμό, βούτηξαν στην πισίνα ξεκινώντας το μάθημα.

Το πρώτο μάθημα κολύμβησης στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς μαθητές και μαθήτριες ακολούθησαν κατά γράμμα τις οδηγίες των εκπαιδευτών τους.

Μετά το πέρας του μαθήματος, οι μαθητές επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο και επέστρεψαν στο σχολείο κατενθουσιασμένοι και με μεγάλη ανυπομονησία για το επόμενο μάθημα κολύμβησης.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου