Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΓΗΠΕΔΑ

Ασφαλώς αυτό που χαρακτηρίζει ένα σχολείο είναι οι άνθρωποί του. Πρωτίστως το εκπαιδευτικό προσωπικό αλλά και οι φυσικοί παιδαγωγοί των μαθητών, οι γονείς τους. 
Όμως και οι υποδομές ενός μορφωτικού οργανισμού παίζουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο, γιατί οι ανθρώπινες δράσεις συντελούνται μέσα σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο, το οποίο ικανοποιεί κάποιες συνθήκες.
Τα δύο νέα γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ περιμένουν τους μαθητές και τις μαθήτριές μας, για να γίνουν κίνητρα άθλησης, συνεργασίας, άμιλλας και γενικά ψυχοσωματικής ανάπτυξης. 
Τα παρτέρια περιμένουν να φιλοξενήσουν τα πρώτα φυτά και λουλούδια, για να αποκτήσει ο χώρος και πάλι την αισθητική του, όπως την γνωρίζαμε από παλιά. Πέρα από την ομορφιά των λουλουδιών τα δέντρα που θα φυτευτούν θα παρέχουν τη σκιά τους τις ημέρες με έντονη ηλιοφάνεια. 
Κοντά στο βασιλικό ποτίζεται κι η γλάστρα. Με αφορμή την κατασκευή των νέων γηπέδων αναβαθμίστηκαν αισθητικά και τα παλαιά γήπεδα, καθώς βάφτηκαν οι μπασκέτες. Ο νέος αύλειος χώρος μπορεί να φιλοξενήσει μεγαλύτερο αριθμό μαθητών χωρίς να αναγκάζει τα παιδιά να συνωστίζονται και να περιορίζονται σε αφυκτικά χωρικά όρια, που μεγεθύνουν τις αντιδράσεις και προκαλούν εκνευρισμό. 
Τα νέα γήπεδα θα παραδοθούν και επίσημα στο σχολείο μας την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου στις 10.30΄το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου