Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ

Την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου έγινε η επίσημη παράδοση των γηπέδων στο σχολείο μας από τη Δημοτική Αρχή. Με τις ευλογίες της εκκλησίας μας και τις ευχές του Δημάρχου οι μαθητές μας ξεχύθηκαν στη νέα τους αυλή, που αποτελεί ένα ακόμα κίνητρο αρμονικής και ισόρροπης σωματικής και ψυχοπνευματικής ανάπτυξης. 
Τις ευχές του έδωσε επίσης ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Παπασταμόπουλος, καθώς και οι Αντιδήμαρχοι Έργων και Παιδείας, που τίμησαν την εκδήλωσή μας. Κοντά μας βρέθηκαν επίσης η Διευθύντρια του 13ου Δημ. Σχολείου κι ο Διευθυντής του 8ου Δημ. Σχολείου για να μοιραστούν μαζί μας τη χαρά και την ικανοποίηση που προκαλεί ένα τέτοιο σημαντικό γεγονός.  

Συνοδοιπόροι και σύμμαχοι στον πενταετή επίμονο αγώνα μας το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων του σχολείου μας. Πάντα θετικοί και υποστηρικτικοί, συνεχώς ανήσυχοι και επίμονοι στέκονται αρωγοί σε κάθε προσπάθεια των εκπαιδευτικών και της Διοίκησης του σχολείου με μοναδικό στόχο τη βελτίωση των όρων και των συνθηκών εκπαίδευσης των παιδιών μας. 
Από φέτος το 18ο Δημοτικό Σχολείο μπορεί να ισχυρίζεται ότι έχει τις πιο άρτιες υποδομές μεταξύ των σχολείων του Δήμου Σερρών, κάτι που αυξάνει την ευθύνη των εκπαιδευτικών και των μαθητών του σχολείου μας. Η υπόσχεσή μας ότι θα αξιοποιήσουμε πλήρως κάθε δυνατότητα που μας παρέχεται και θα διατηρούμε καθαρά και λειτουργικά τα γήπεδα και κάθε άλλο χώρο ισχύει στο ακέραιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου