Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ

Προσκεκλημένος των εκπαιδευτικών και των μαθητών της Έκτης τάξης ο μαιευτήρας και γυναικολόγος, κ. Νίκος Αργυριάδης, επισκέφτηκε σήμερα το σχολείο μας, για να παρουσιάσει στα παιδιά το αναπαραγωγικό σύστημα του ανθρώπου. Ο Σερραίος γιατρός επισκέπτεται δεύτερη φορά το σχολείο μας για ανάλογη παρουσίαση και οι εκπαιδευτικές του πρακτικές ικανοποιούν σε μέγιστο βαθμό τους μαθητές μας. 
Μετά τη λήξη της παρουσίασης και της σχετικής εισήγησης απ' τον κ. Αργυριάδη, ακολούθησαν ερωτήσεις και συζήτηση με έντονο ενδιαφέρον απ' τα παιδιά. Στο τέλος ο συνεργάτης μας υποσχέθηκε ότι και πάλι θα είναι στη διάθεσή μας, καθώς θεωρεί ότι αποτελεί κοινωνικό του καθήκον η ενημέρωση των μαθητών αλλά κι επιπλέον ψυχική του εκτόνωση η επαφή με παιδιά αυτής της ηλικίας. Τέλος, δεν παρέλειψε να σχολιάσει το υψηλό γνωστικό επίπεδο των παιδιών και κυρίως την άψογη συμπεριφορά τους καθ' όλη τη διάρκεια της μορφωτικής δραστηριότητας. 
Ο Διευθυντής, οι δάσκαλοι της Έκτης τάξης κι οι μαθητές ευχαρίστησαν τον κ. Αργυριάδη για την επίσκεψή του και του ευχήθηκαν υγεία και δύναμη στο σπουδαίο ρόλο του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου