Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ "ΣΕΡΓΑΛ"

Ο Διευθυντής του 18ου Δημ. Σχολείου Σερρών απέστειλε προς τον ιδιοκτήτη της σερραϊκής γαλακτοβιομηχανίας "ΣΕΡΓΑΛ" την παρακάτω επιστολή 
Κύριε Μπούρα, 
Δεχτείτε τις ειλικρινείς ευχαριστίες των εκπαιδευτικών του σχολείου μας, των μαθητών και των γονέων τους για την ευγενική σας χειρονομία να ενισχύσετε την προσπάθεια συγκέντρωσης του αναγκαίου ποσού για την πραγματοποίηση της εκπαιδευτικής επίσκεψης των μαθητών της Έκτης τάξης στη Βουλή των Ελλήνων.  
Η ευγενική σας προσφορά φανερώνει όχι μόνο τον πλούτο των συναισθημάτων σας και την ποιότητα των ιδανικών, με τα οποία έχετε γαλουχηθεί, αλλά και υψηλό αίσθημα κοινωνικής προσφοράς και μέγιστης ευαισθησίας για τις ανάγκες των παιδιών στην τρυφερή ηλικία της ανέμελης σχολικής τους ζωής.
Η σερραϊκή βιομηχανία γάλακτος «ΣΕΡΓΑΛ», που στηρίζει τον αγώνα και το εισόδημα των ανθρώπων της υπαίθρου, με τις εταιρικές της παρεμβάσεις δηλώνει παρούσα και στο κοινωνικό γίγνεσθαι δείχνοντας αλληλεγγύη και συμπαράσταση.
Να είστε βέβαιος ότι η πράξη σας έχει καταγραφεί όχι μόνο στη μνήμη όσων σήμερα στηρίζετε αλλά – κυρίως – στη συνείδηση των ανθρώπων του 18ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών, των οποίων το σθένος ενισχύεται ακόμα περισσότερο με ενέργειες σαν τις δικές σας.
Ευχαριστούμε από καρδιάς!!!  
Καλά και Ευλογημένα Χριστούγεννα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου