Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

ΧΩΡΙΣ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗΣ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ

με αφορμή την καθυστέρηση εμβολιασμού των μαθητών μας ενάντια στη φυματίωση, ο Διευθυντής του σχολείου μας, κ. Σιαμάγκας, απέστειλε στον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Υγείας Σερρών την παρακάτω επιστολή μεταφέροντας την αγωνία των δασκάλων και των γονιών για το ευαίσθητο θέμα της προστασίας της υγείας των παιδιών.

Κύριε Προϊστάμενε της Διεύθυνσης Υγείας Σερρών,
Οι μαθητές της Πρώτης τάξης του σχολείου μας κάθε Άνοιξη και κατά τους μήνες Μάρτιο-Μάιο, εμβολιάζονται κατά της φυματίωσης, αφού πραγματοποιήσουν το τεστ mantoux, με μέριμνα της υπηρεσίας σας και σε συνεργασία με την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Σερρών.
Κατά τα δύο προηγούμενα σχολικά έτη ο εμβολιασμός αυτός δεν έγινε στο σύνολο των μαθητών του Δήμου μας και οι μαθητές, που σήμερα φοιτούν στην Τρίτη τάξη του σχολείου μας, παραμένουν απροστάτευτοι.
Καθώς πλησιάζει η Άνοιξη και γονείς και εκπαιδευτικοί θα αναζητούν πληροφορίες για τους εμβολισμούς που δεν έγιναν και για τον εμβολιασμό των μαθητών της φετινής Πρώτης τάξης, σας παρακαλούμε να μας γνωρίσετε τον προγραμματισμό, που έχετε κάνει για την υλοποίηση του εμβολισμού των μαθητών του Δήμου Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου