Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

ο Διευθυντής του σχολείου μας απέστειλε στην Ι.Μ. Σερρών και Νιγρίτας την παρακάτω επιστολή με την ευκαιρία της παράδοσης των ειδών, που συγκέντρωσαν οι γονείς των μαθητών για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου. 
Σας παραδίδουμε τα είδη, που αναγράφονται στη συνημμένη κατάσταση, τα οποία οι οικογένειες των μαθητών μας προσέφεραν στην Ιερά Μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτης, για να ενισχύσουν τον αγώνα της ενάντια στη φτώχεια και την περιθωριοποίηση.
Οι άνθρωποι αποτελούν εικόνα Θεού και στον αγώνα τους για την ομοίωση δοκιμάζονται συχνά και μάλιστα κάποιες φορές με πολύ ένταση. Ο ελληνικός λαός στην προσπάθεια υπέρβασης των δυσκολιών του ενισχύεται απ’ το πνευματικό έργο των φωτισμένων ηγετών του, που οργανώνουν δράσεις όπως το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Οι οικογένειες των μαθητών μας μαζί με τις ευχές τους σε όλους όσους διακονούν το φιλάνθρωπο έργο της εκκλησίας καθώς και στους εθελοντές συμπολίτες μας  εύχονται η γέννηση του Κυρίου μας να σημάνει για τον καθένα τη γέννηση της ελπίδας και της σωτηρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου