Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ


Σήμερα, Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014, το σχολείο μας παρέδωσε τη δεύτερη παρτίδα τροφίμων κι εφοδίων στην Ιερά Μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτας, προς ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, που λειτουργεί με μέριμνα του Σεβαστού Μητροπολίτη μας. Ο Διευθυντής του σχολείου μας, κ. Δημήτρης Σιαμάγκας, συνόδευσε την παράδοση των ειδών, που συγκέντρωσαν οι γονείς των μαθητών, με την παρακάτω επιστολή: 
 
Σας παραδίδουμε τα είδη της δεύτερης αποστολής, που αναγράφονται στη συνημμένη κατάσταση, τα οποία οι οικογένειες των μαθητών μας προσέφεραν στην Ιερά Μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτης, για να ενισχύσουν τον αγώνα της ενάντια στη φτώχεια και την περιθωριοποίηση.
Οι άνθρωποι αποτελούν εικόνα Θεού και στον αγώνα τους για την ομοίωση δοκιμάζονται πολλές φορές και με πολύ ένταση. Ο ελληνικός λαός δίνοντας αυτή την περίοδο το δικό του αγώνα επιβίωσης ενισχύεται απ’ το πνευματικό έργο των φωτισμένων ηγετών του, που οργανώνουν δράσεις όπως το Κοινωνικό Παντοπωλείο.
         Στον αγώνα αυτό σύμμαχος είναι ο κάθε ένας και η κάθε μια, που αλληλέγγυα στέκεται στον συνάνθρωπό του και τείνει χείρα βοηθείας και προσφέρει χαμόγελο ελπίδας. Σ’ αυτούς τους αρωγούς του έργου σας, παρακαλούμε να λογίζετε και τις οικογένειες των μαθητών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου