Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ

Αγαπητοί γονείς, σας γνωρίζουμε ότι οι εγγραφές στη Πρώτη τάξη για το σχολικό έτος 2020-2021 θα γίνουν στο διάστημα 15-29 Μαΐου 2020.
Τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020, θα οριστικοποιηθεί η διαδικασία εγγραφής και θα αναρτηθεί ονομαστικός πίνακας των μαθητών που εγγράφονται και θα φοιτήσουν στο σχολείο μας, καθώς κι όσων αποχωρούν, αν δεν ήταν δυνατή η εγγραφή στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών. Το ίδιο θα συμβεί σε όλα τα σχολεία της χώρας.
Τα δικαιολογητικά των εγγραφών, σύμφωνα με το άρθρο 7 του Π.Δ. 79/2017, είναι: Πιστοποιητικό Γέννησης Δήμου (θα το αναζητήσει το σχολείο μας), Βιβλιάριο Υγείας παιδιού (για να διαπιστωθεί η πραγματοποίηση των προβλεπόμενων εμβολίων), αποδεικτικό στοιχείο μόνιμης κατοικίας (λογαριασμός ΔΕΚΟ ή τηλεφώνου) και Πιστοποιητικό φοίτησης από το Νηπιαγωγείο που φοίτησε το παιδί σας (μέχρι να εκδοθεί το Πιστοποιητικό το νηπιαγωγείο σας θα σας χορηγήσει μια απλή Βεβαίωση Φοίτησης) !!!
Το σχολείο μας θα δέχεται τους γονείς για την υποβολή της αίτησης εγγραφής και των δικαιολογητικών το διάστημα 15-29 Μαΐου και ώρα 9.00 - 12.30 μμ. 
Αίτηση εγγραφής στην πρώτη τάξη, Ατομικό Δελτίο Υγείας και Αίτηση εγγραφής στο Ολοήμερο τμήμα θα δίνονται από το σχολείο μας.
Εναλλακτικά: 
Αίτηση εγγραφής στο Ολοήμερο Τμήμα εδώ: https://grafis.sch.gr/index.php/s/LfdNFNDzmCsszWk 
Οριοθέτηση περιοχής ευθύνης του 18ου ΔΗμοτικού Σχολείου εδώ: https://dipe.ser.sch.gr/wp-content/uploads/2020/03/ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟΣ-ΠΙΝΑΚΑΣ-ΟΔΩΝ-ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ-ΠΟΛΗΣ-ΣΕΡΡΩΝ_2020.xls 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου