Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

Η ΕΚΤΗ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

--Δεν θα αγαπήσεις κάτι, αν δεν το γνωρίσεις. Δεν θα διδαχθείς από αυτό, αν δεν συνειδητοποιήσεις τις συνέπειές του.
--Για έκτη χρονιά μαθητές και μαθήτριες της Έκτης τάξης του 18ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών επισκέφτηκαν το Διοικητήριο για να παρακολουθήσουν συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών, ως προπομπό της επίσκεψης στη Βουλή των Ελλήνων στο πλαίσιο σχετικού εκπαιδευτικού προγράμματος.
--Η παράδοση της επίσκεψης στην τοπική μας βουλή, το εργαστήρι της Δημοκρατίας, είχε φέτος μια ιδιαιτερότητα: Ο Διευθυντής του σχολείου δεν συνόδευσε τα παιδιά, αλλά τα υποδέχτηκε ως οικοδεσπότης με την ιδιότητα του Δημοτικού Συμβούλου.

--Οι δύο συνοδοί δάσκαλοι, κ. Κώστας Στρίγκας και Μάγδα Μπαλλά, και οι μαθητές τους παρακολούθησαν μια ζωντανή συζήτηση, που αφορούσε το θέμα του «Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης».
--Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Κατιρτζόγλου, κι ο Δήμαρχος Σερραίων, κ. Χρυσάφης, καλωσόρισαν τους μαθητές του σχολείου μου και τους ευχήθηκαν «καλή πρόοδο» και όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου να υπηρετήσουν κι αυτοί τον τόπο τους από θέσεις ευθύνης, που θα τους αναθέσουν οι συμπολίτες τους.
-- Θερμές ευχαριστίες στην εφημερίδα ΣΗΜΕΡΙΝΗ για τις φωτογραφίες του αρχείου τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου