Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ" ΝΗΠΙΩΝ

Με στόχο μια ομαλή και αβίαστη μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό η Συντονίστρια Προσχολικής Αγωγής, κ. Κωνσταντίνα Τσιγαρίδα, η Προϊσταμένη του ΚΕΣΥ Σερρών, κ. Φωτεινή Μακράκη, κι ο Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου, κ. Δημήτρης Στεφανίδης, επισκέφτηκαν το σχολείο μας για να ενημερώσουν τους γονείς των μαθητών της Πέμπτης τάξης σχετικά με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα. 
Στην ενημερωτική αυτή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 17 Φεβρουαρίου, οι εισηγητές παρουσίασαν το σκοπό, τους στόχους και ενδεικτικές δράσεις του προγράμματος, που έχει στον πυρήνα του την "υιοθεσία" των μαθητών του Νηπιαγωγείου, που θα είναι μαθητές πρώτης τάξης την επόμενη σχολική χρονιά, από μαθητές της Πέμπτης τάξης που την επόμενη σχολική χρονιά θα είναι στην Έκτη. 
Την ενημέρωση παρακολούθησαν κι οι δύο δασκάλες της Πέμπτης τάξης, κ.κ. Ζωή Βερβέρη και Ελένη Γιαννογλούδη, καθώς κι ο Διευθυντής του σχολείου μας, κ. Δημήτρης Σιαμάγκας. ο οποίος κλείνοντας την εκδήλωση ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους και διατύπωσε την αισιοδοξία του ότι το πρόγραμμα θα έχει όχι μόνο θετικά αποτελέσματα για τους μαθητές και τους γονείς τους αλλά και για όλο το σχολείο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου