Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

ΤΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΟΥ...

Σε ένα πρόγραμμα, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην πόλη μας, πήρε μέρος το σχολείο μας φέτος. Ειδικότερα, οι μαθητές της Πέμπτης και Έκτης τάξης δημιούργησαν στολίδια για το στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου παίρνοντας μέρος στη δράση "Στολίζω την πόλη μου".
Έχοντας ως βασική σκέψη ότι τα στολίδια μας θα είναι τα στολίδια της πόλης και το δέντρο μας θα συμβολίζει τον τόπο μας, τα παιδιά κατασκεύασαν με τη βοήθεια της δασκάλας των Εικαστικών,  κ. Μάγδα Καφετζοπούλου, όμορφα στολίδια που κρέμασαν στα κλωνάρια του. 
Ανάμεσα στα στολίδια, που κοσμούν το δέντρο μας, τα νερά του Αγιάννη, η Ακρόπολη, το δάσος του Λαϊλιά, η παλαιά Μητρόπολη, η οδός Μεραρχίας, η κεντρική πλατεία μας, και πολλά άλλα. 
Στην παρέα μας βρέθηκε ο Συντονιστής, κ. Δημήτρης Στεφανίδης, που έχει στην ευθύνη του την εκπαιδευτική περιφέρεια, στην οποία ανήκει και το σχολείο μας, ο οποίος συνεχάρη τα παιδιά και φωτογραφήθηκε μαζί τους, όπως κι ο Διευθυντής μας, κ. Δημήτρης Σιαμάγκας.
Το δέντρο μας βρίσκεται στην αρχή του πεζόδρομου της Παναγή Τσαλδάρη και θα παραμείνει εκεί σε όλη τη διάρκεια των γιορτών. Στη συνέχεια θα μεταφερθεί στην αυλή του σχολείου μας, όπου και θα φυτευτεί με την ελπίδα ότι με τον καιρό θα μεγαλώσει και κάτω από τους κλώνους του θα διηγούμαστε τη φετινή εμπειρία γεμάτοι από χαρά και νοσταλγία.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου