Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

ΕΝΑΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

Το σχολείο μας επισκέφτηκε την Πέμπτη 8 Μαρτίου ο οδοντίατρος του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Σερρών, κ. Άγγελος Ζυγογιάννης, με στόχο την ενημέρωση των μαθητών και μαθητριών για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να φροντίζουμε τα δόντια μας. 
Η επίσκεψη εντάσσεται σε έναν ευρύτερο σχεδιασμό της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας - Θράκης και αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα στοματικής υγιεινής μέσα από δράσεις πρόληψης και αντιμετώπισης σχετικά με το στοματική αγωγή υγείας. 
Το σύνολο των μαθητών παρακολούθησε με ενδιαφέρον την παρουσίαση του κ. Ζυγογιάννη και στο διάλογο, που ακολούθησε, διατυπώθηκαν απορίες και ερωτήσεις, που έκαναν πιο ενδιαφέρουσα και πιο αποτελεσματική την εκπαιδευτική δραστηριότητα. 
Σε συνέχεια της παραπάνω εκδήλωσης και με στόχο την ολοκληρωμένη προσέγγιση ενός τόσο σημαντικού θέματος υγείας το σχολείο μας θα προγραμματίσει επίσκεψη στο οδοντιατρείο του νοσοκομείου, τουλάχιστον για την Πρώτη τάξη, μετά τις διακοπές του Πάσχα. 
Ο Διευθυντής και το προσωπικό του σχολείου εξήραν την πρωτοβουλία του φορέα υλοποίησης της δράσης κι ευχαρίστησαν τον κ. Ζυγόγιαννη για την επίσκεψή του και την ευγένεια με την οποία απευθύνθηκε στους μαθητές μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου