Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016-17

Το πρωί της Πέμπτης 15 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης του σχολικού έτους 2016-17 στο σχολείο μας. 
Από νωρίς το πρωί μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί συγκεντρώθηκαν στο πίσω μέρος της αυλής, για να γιορτάσουν με την πρωινή δροσιά την ολοκλήρωση μιας κουραστικής και συνάμα καρποφόρας χρονιάς. 
Την γιορτή ξεκίνησαν οι μαθητές της Πέμπτης και Έκτης τάξης με τα τραγούδια, που τους δίδαξε η μουσικός του σχολείου μας, κ. Πόπη Σισμάνη.
Στη γιορτή μας μαθητές και μαθήτριες παρουσίασαν τις μουσικές τους δεξιότητες παίζοντας τα όργανα, παραδοσιακά ή λαϊκά, στα οποία έχουν ταλέντο και έφεση.
Τα παιδιά παρουσίασαν στους συμμαθητές και τους γονείς τους ένα άψογο μουσικό πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις μιας σχολικής γιορτής.
Τη επιμέλεια, επιλογή και διδασκαλία των τραγουδιών και γενικά των μουσικών δρώμενων είχε η μουσικός του σχολείου μας, η οποία με ατέλειωτη υπομονή και επιμονή επενδύει μουσικά όλες τις εκδηλώσεις του σχολείου μας. 
Τη σκυτάλη πήρε η ομάδα των παιδιών, που παρουσίασε αθλοπαιδιές με την καθοδήγηση του γυμναστή του σχολείου μας, κ. Απόστολου Τζιούφα.
Τέλος, η δασκάλα του χορευτικού τμήματος, που ίδρυσε και λειτουργεί ο Σύλλογος Γονέων, παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς της πατρίδας μας. Τα παιδιά χόρεψαν με τους ήχους της παραδοσιακής μουσικής φανερώνοντας την αρμονία και τη χάρη της κίνησης, όταν έρχεται αβίαστα από μέσα τους.
Πριν να κλείσει η γιορτή ο Διευθυντής του σχολείου παρέδωσε τη σημαία στην ομάδα των παιδιών της Πέμπτης τάξης, η οποία θα εκπροσωπήσει το σχολείο μας στην επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης μας την 29η Ιουνίου, και ευχήθηκε σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και μαθήτριες να έχουν ένα χαρούμενο και ξεκούραστο Καλοκαίρι.
Η ώρα του παγωτού, προσφορά του Συλλόγου Γονέων, είχε φτάσει!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου