Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Ξεκίνησε σήμερα Πέμπτη 8 Οκτωβρίου το πρόγραμμα κολύμβησης, το οποίο υλοποιείται με πολύ μεγάλη επιτυχία τα τελευταία δύο χρόνια. Το σχολείο μας συμμετέχει με ένα τμήμα της Τετάρτης τάξης, οι μαθητές του οποίου περίμεναν με ανυπομονησία πότε θα έρθει η ώρα να ξεκινήσουν για το Κολυμβητήριο. Συνοδός τους και υπεύθυνη για την ασφάλειά τους η γυμνάστρια του σχολείου μας, κ. Καρατζά Σοφία. 

Μετά τη σύντομη ενημέρωση και την προετοιμασία εκτός πισίνας (ντους) ήρθε η ώρα για τη δράση. Η επαφή με το νερό ξετρέλανε τα παιδιά, που έδειχναν με περίσσια χαρά ότι το κολύμπι τους άρεσε πάρα πολύ. 

Τόσο η γυμνάστρια του σχολείου όσο κι οι συνάδελφοί της, που έχουν την παιδαγωγική ευθύνη του προγράμματος, παρακολουθούσαν διαρκώς τα παιδιά ενθαρρύνοντας κάθε τους προσπάθεια. 

Μετά από περίπου μία ώρα ήρθε η στιγμή να παραδοθεί η πισίνα στο τμήμα των ενηλίκων, που περίμενε υπομονετικά. Τα παιδιά άλλαξαν στα αποδυτήρια του Κολυμβητηρίου. τα κορίτσια υπήρξαν πιο συνεπή και πιο γρήγορα βρίσκοντας χρόνο ακόμα και για να στεγνώσουν τα μακριά μαλλιά τους.
Η πρώτη μέρα του προγράμματος είχε μόλις ολοκληρωθεί. Η ομάδα ετοιμάστηκε για την επιστροφή στο σχολείο. Καλύτερα θα ήταν να είχε το σχολείο δική του πισίνα. Κι έτσι όμως είναι υπέροχα... Την άλλη Πέμπτη και πάλι εδώ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου