Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΓΟΝΕΩΝ


Αγαπητοί μας γονείς,

η παρατεταμένη περίοδος εγκλεισμού στο σπίτι, η απομόνωσή μας από το οικείο περιβάλλον, η αποχή από τις καθημερινές μας συνήθειες κι η έντονη ανησυχία για το άγνωστο μπορεί να προκαλέσει δυσφορία και προβληματισμούς σε μικρούς και μεγάλους, που θα ήθελαν πιθανόν να μοιραστούν.

Σας γνωρίζουμε ότι στο σχολείο μας λειτουργεί μια διεπιστημονική επιτροπή (η Ε.Δ.Ε.Α.Υ.), στην οποία συμμετέχει κι η ψυχολόγος, κ. Αγγελική Ντότση.  Η ίδια μας δήλωσε ότι είναι στη διάθεσή σας, εφόσον νιώσετε την ανάγκη, να μοιραστείτε μαζί της συναισθήματα και σκέψεις που σας απασχολούν.

Μπορείτε να λάβετε υποστήριξη για ζητήματα που σχετίζονται με τη διαχείριση του άγχους, τον έλεγχο των αρνητικών σκέψεων, τον περιορισμό των φοβιών, τη διαχείριση του θυμού ή της απογοήτευσης και ό,τι άλλο μπορεί να επηρεάζει την ποιότητα της ζωής των παιδιών σας και τις μεταξύ σας σχέσεις.

Για το σκοπό αυτό, μετά από επιθυμία της, θα λάβετε μήνυμα από το δάσκαλο/τη δασκάλα σας με την ηλεκτρονική της διεύθυνση, ώστε να μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τη, αν κρίνετε ότι αυτό είναι αναγκαίο!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου