Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΗΧΗΣΕ...

Τελέστηκε σήμερα 11 Σεπτεμβρίου 2019 στις 8:30 π.μ. η Ακολουθία του Αγιασμού από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγο παρουσία του Αντιπεριφεριάρχη Σερρών κ. Παναγιώτη Σπυρόπουλου, του Δημάρχου Σερραίων κ. Αλέξανδρου Χρυσάφη και του Διευθυντή Π.Ε. Σερρών κ. Ξενοφώντα Παπασταμόπουλου. Τον Αγιασμό παρακολούθησαν επίσης και εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας καθώς και πολλοί γονείς.
Είναι ευκαιρία από σήμερα να βάλουμε, δάσκαλοι – γονείς – μαθητές, νέους στόχους. Το σχολικό περιβάλλον θα βοηθήσει τους μαθητές μας να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες για να αναπτύξουν την προσωπικότητα τους και παράλληλα να καλλιεργήσουν το πνεύμα τους.
Ένα ξεχωριστό καλωσόρισμα... Υποδεχόμαστε με μια μεγάλη αγκαλιά τους μαθητές και τις μαθήτριες της Α΄ Τάξης του Δημοτικού. Οι δάσκαλοι, αλλά και οι συμμαθητές σας θα φροντίσουν να γίνει το σχολείο η δεύτερη μεγάλη οικογένειά σας.
Ευχή και προσδοκία όλων μας είναι να κάνουμε μια καλή αρχή, ώστε η νέα σχολική χρονιά να είναι για όλους Αποδοτική, Δημιουργική, Αποτελεσματική!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου