Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ 2017


Με απίστευτο κέφι συμμετείχαν μαθητές και γονείς στις εκδηλώσεις του 18ου Δημ. Σχολείου για την Τσικνοπέμπτη. Αντιπροσωπεία γονέων και εθελοντών ξεκίνησαν την προετοιμασία της οργάνωσης από νωρίς το πρωί, ώστε όλα να είναι έτοιμα στις 11.30.  
Η δασκάλα της Έκτης τάξης, κ. Τουλουμτζή, σχεδίασε μια παράσταση που μας προετοιμάζει για τον ερχομό της Σαρακοστής, καθώς πολύχρωμοι χαρταετοί διακοσμούσαν την μπροστινή όψη του διδακτιρίου. Ο γυμναστής του σχολείου, κ. Τζιούφας, επιμελήθηκε το έθιμο με το γαϊτανάκι.
Μετά το γαϊτανάκι, ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί και τραγούδια για μικρούς και μεγάλους. Η μουσική ήταν η καλύτερη από κάθε φορά, καθώς το νέο ηχοσύστημα (δωρεά του Συλλόγου Γονέων) ήταν η τελευταία λέξη της τεχνολογίας. 
Ψυχή της όλης εκδήλωσης το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων, που επιστράτευσε εθελοντές, για να ψήσουν σουβλάκια και λουκάνικα για μικρούς και μεγάλους.
Ο Διευθυντής στο τέλος της ημέρας ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στην οργάνωση των εκδηλώσεων και ευχήθηκε σε όλους Καλές Αποκριές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου