Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ...

Οι εκπαιδευτικοί, που περίμενε το σχολείο μας για να λειτουργήσει με πλήρες ωράριο από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του νέου σχολικού έτους, τοποθετήθηκαν χθες και κατά συνέπεια τα μαθήματα θα γίνονται με αναπτυγμένο το πρόγραμμα μαθημάτων στο σύνολό τους από την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου. Μία από τις αλλαγές, που ισχύουν από φέτος, είναι η επέκταση του καθημερινού προγράμματος για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Πρώτης και Δευτέρας τάξης κατά μία ώρα και η απουσία των δύο επιπλέον ωρών την εβδομάδα για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Πέμπτης και Έκτης τάξης και για αυτό το λόγο όλες οι τάξεις θα ολοκληρώνουν το πρόγραμμά τους στις 13.15΄.  
Το Ολοήμερο Τμήμα θα λειτουργήσει κανονικά από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του δηλαδή από 13. 15 έως 16.00 παρά το ότι δεν έχει στελεχωθεί πλήρως.
Ειδικά για την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου αμέσως μετά τον προγραμματισμένο αγιασμό θα ακολουθήσει συνάντηση και γνωριμία των μαθητών/τριών με τους δασκάλους τους και των γονέων με το Διευθυντή του σχολείου για ενημέρωση. Την ίδια ώρα το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων θα καλωσορίσει τους μαθητές με εδέσματα και κάποιο δωράκι για τα πρωτάκια.
Επειδή την ίδια ημέρα θα γίνει η παράδοση του συνόλου των βιβλίων στους μαθητές παρακαλούμε τους γονείς να μεριμνήσουν σχετικά έχοντας μαζί τους εκτός της σχολικής τσάντας κι επιπλέον μέσα μεταφοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου