Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

       
 Σας ενημερώνουμε ότι  κατά το σχολικό έτος  2015/16, οι εξετάσεις για την πιστοποίηση υγείας, τα γνωστά δελτία  των μαθητών/τριών, άρχισαν ήδη να κλείνονται από το τηλεφωνικό κέντρο των ραντεβού του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, από τις αρχές του Σεπτέμβρη.
     Εν έτη 2015 έχουν αλλάξει οι μέχρι πρότινος  χρόνιες τακτικές  συνεργασίας με τα κέντρα υγείας της περιφέρειας Σερρών, έτσι ώστε το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών και το ΠΕΔΥ πρώην ΙΚΑ να εξυπηρετεί τους μαθητές για τα σχολικά δελτία μόνο του Δήμου Σερρών και όχι της Περιφέρειας όπως κάθε χρόνο.
     Φέτος το παιδιατρικό τμήμα εξυπηρετεί, τους μαθητές από τον Παιδικό Σταθμό, Νηπιαγωγείο, Πρώτη(Α), Τετάρτη(Δ) Δημοτικού–Πρώτη Γυμνασίου (Α) εξετάσεις από Ιατρό Παιδίατρο η Γενικής Ιατρικής, τρεις ημέρες την εβδομάδα ,με τον γνωστό τρόπο τηλεφωνικού ραντεβού  τις ημέρες (Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη), για τα σχολικά δελτία, ενώ ο αριθμός των εξεταζομένων μαθητών ανέρχεται σε οκτώ ημερησίως.
           Σύμφωνα με την εφημερίδα της κυβερνήσεως, αριθμός φύλλου 1296, οι μαθητές για τα σχολικά δελτία (ΑΔΥΜ), παραπέμπονται μόνο εάν μετά την εξέταση του παιδιάτρου η του Γενικού Ιατρού διαπιστωθεί πρόβλημα, και μόνο τότε, παραπέμπονται σε ανάλογο ιατρό.
       Ο Αναπληρωτής  Διοικητής
       Ιωάννης   Σωτηρίου                         

                               
                                                                           

                                                                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου