Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ...

Τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη του νέου σχολικού έτους σήμερα στις 9.00΄στο σχολείο μας χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης, κκ Θεολόγου και παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών, κ. Ιωάννη Μωυσιάδη, και του Διευθυντή Α/βάθμιας εκπαίδευσης, κ. Ξενοφώντα Παπασταμόπουλου. 
Ο πνευματικός ηγέτης της περιοχής μας και οι ανώτατοι αυτοδιοικητικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες έδωσαν τις ευχές τους στους μαθητές, τους γονείς και τους δασκάλους για μια χρονιά γεμάτη από υγεία, χαρά και δημιουργία.
Ο Διευθυντής του σχολείου, κ. Σιαμάγκας, αφού καλωσόρισε τους μαθητές στο φυσικό τους χώρο και τους ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά, απευθύνθηκε τόσο στα πρωτάκια για να τα διαβεβαιώσει ότι το σχολείο θα είναι για αυτά μια ασφαλή και ζεστή αγκαλιά, όσο και  στους μεγαλύτερους μαθητές της Ε και Στ τάξης για να τους επισημάνει ότι αποτελούν πρότυπο και παράδειγμα για όλους τους υπόλοιπους. 
Οι μαθητές στη συνέχεια προσήλθαν στις αίθουσες, όπου τους παραδόθηκαν τα βιβλία, και φεύγοντας γλυκάθηκαν από τα κεράσματα που προσέφερε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου